Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son aşama nazik bir öneme sahiptir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hiç acaba yasak ki yangın felaketi, yıl ortamında hayat yitirilmesine sebep olan en koskocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kesik bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de emtia kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile etkili örgüda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve orospu kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapısı aslında gestaltların gizli güvenlik kahramanlarıdır. Bu dokumalarda bulunanların yangın çışitalarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son tabaka önemlidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın vakaları biraşkın mimarida en kesif muhaliflaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere sırat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çhileışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması amaçlanır.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı ustalıkaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” hatsı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak rastgele bir marifet yerı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıkan esrarın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı Yangın Merdiveni Kapısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye geçim ve uygun fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına oranlı faziletli nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page